onsdag 23. februar 2011

En helt vanlig uke.....

Innimellom utpakking av nydelige vår nyheter og alt annet har vi i  løpet av en uke hatt Damenes Aften og feiret 2 bursdager på låven.  Over 80 flotte damer fant veien til oss for en "Damenes"  og aldri har vel koldtjomfruene på kjøkkenet hatt så mye å gjøre...... Med tålmodige damer som fant seg i å slippe sine snertne rumper på stoler plassert litt rundt omkring på de mest utroligste åsteder var stemningen for kvelden satt.  Der det er hjerterom er det husrom og som alltid ble det en spontan kvinnekengvisning med kvinnekenger fra både drillkorpset og kveldens besøkende damer, her kan nevnes Stjørdal Lensmannskontor som stilte med spreke kvinnekenger. Som vanlig ble vi så oppstemte at vi glemte å ta bilder av showet........

-------+

(bilde av drillstaben fra nyttårsfesten vår)
der Wenche m afro, gitar og sidkjole framførte "forelska i lærern" omskrevet til "Forelska i Sjæfen(e)"


Så kom fredagen og vår fantastiske Wenkis  fylte 40 år !!! Drillkorpset sto klar med kake, kaffe og gaver på morgenen .....  Wenche ankom låven i lang blond parykk og ingen kjente henne igjen før hun var innenfor dørene....Hun klarte selfølgelig som vanlig å overraske oss..;))))) 
(Iført sidkjoler, afroparykker, gitar og hammondorgel framførte Drillpikene sin egen versjon av "Forelska i sjæfen(e)......) HURRA FOR WENCHE 40 år !!!!!
OG vi har hatt mange morsomme og unike treff på moteuka som du skal få lese om ...snart ;))
(da de verdensberømte drillpikene reiste til hovedstaden uten hårbørste, med en strømpebukse på deling, visakort som ikke virket og holdt på å forårsake at designeren av Soo B smykkene nesten ble kastet ut fra Moteforum....)

I vinterferien har vi hatt masse besøk!!  Fra fjern og nær........ 
 Ukebladet Allers har vært her og ble vel og lenge....Les om oss i førPÅSKEnr...........................................
En gjeng flotte damer fra vakre Leksvik  Spiste, Shoppet og Sprudlet
seg gjennom en hel formiddag på låven i vinterferien ;)
Vi har avtalt en Damenes Aften på Fjordhotellet i Leksvik i nær framtid,----- ;))


LeksvikOnsdag feiret vi super-rypa
Randi`s 49 års bursdag med roser, Berlinerboller og kaffe ;) Vi fikk en lang feiring i sofagruppen med englekort og kos før arbeidsdagen startet.


             

HURRA FOR  RANDI 49 år !!!!!!!!

  

Ingen kommentarer: