mandag 25. oktober 2010

Refleksjoner over en helt vanlig dag på jobben.....

Etter en fantastisk fin arbeidsdag på lørdag, ble vi over morgenkaffen sittende å reflektere over hva det er som gjør denne jobben så givende. Vi hadde en herlig dag,  fylt med masse energi og dynamikk som inspirerete oss alle. Så lurer vi på hvilke faktorer som er med på å skape denne energien? I møte med alle disse flotte enkeltmenneskene som ta turen innom, skapes det en gjensidig dynamikk som fyller oss med en god følelse. En annen viktig faktor som er en gjennomgående tråd i hverdagen hos oss, er humor og galskap.

Det ligger mye oppbygd "galskap" i de fleste av oss og det er viktig at dette luftes ut i form av godsinnet humor. Vi er mange som deler opplevelsen av å skulle fylle utallige roller som f.eks: "dame", kone, mor, datter, elskerinne, husmor, yrkesaktiv, snill og omsorgsfull, organisator, friluftsmenneske, kjøkkensjef, "Kari Jacqueson", engasjert og engasjerende og i tillegg til alt dette skal vi også huske å være ydmyke......... faktisk ganske overveldende, men morsomt!

Men tilbake til utgangspunktet; Har du tenkt over hva det er som gjør din arbeidsdag meningsfylt - sannsynligvis er det mye av de samme faktorene som vi opplever. Kankje er vi noen ganger mer opptatt av hva vi kan få - enn hva vi kan gi. En god øvelse er å snu på dette; hva kan jeg bidra med for at mine omgivelser kan få en positiv opplevelse i dag? Prøv det - og se hva som skjer!;o))

Med ønske om en GOD dag fra Wenche & Kristin

3 kommentarer:

PIONPIA sa...

Hei;-)
Følger dere på FB, men oppdaga først nå at dere også har blogg!
Så bra;-)
Prøver å legge meg til som følger, men får det ikke til..?
Skal prøve igjen senere..
Ha en fin dag!

wenche sa...

Hei! så mye fint:) Må ta en tur til dere snart:)

Som mine dager er sa...

Viktig og godt sagt: Hva kan jeg bidra med for at mine omgivelser kan få en positiv opplevelse i dag? DET burde alle mennekser tenke og gjøre. Oftere!

Humor og galskap finner man hos dere. Klokskap også ;-)

Marit